Szakmai csapatépítés

Az ipari ellátási láncokban dolgozók extra terhelés alatt dolgoznak. Késések, logisztikai és beszállítói problémák…  növekvő lead-time-ok és árak. Megjelenik a stressz, a  frusztráció és a kiégés. Az otthoni munkavégzés sem segítette a csapatokat és a vezetőket sem.

Hiteles és naprakész csapatépítő programot kínálunk beszerzők és logisztikusok számára. Róluk szól, nekik szól…

Meg kell erősíteni az ellátási lánc csapatait, növelni az összetartozás érzését!

BESZERZÉS – LOGISZTIKA – RAKTÁR – MINŐSÉGÜGY

A mostani extra terhelés feldolgozása, a mindennapi stressz kezelése

1. Regenerálódás a home office-ból …. újra együtt 

2. Értékeink: viszonyunk a vevőkhöz, beszállítókhoz, társosztályokhoz…

3. Mit jelent az „együtt” a jövőben?

4. Megerősítő közösségi élmények 

5. Új kollégák integrálása – a megfáradtak felüdítése

A tréning vállalatokhoz kihelyezett formában valósítható meg, 8-30 fő esetén.

Évekig emlegetett élmények!

Tamás István, Logisztikai igazgató, LEAX Zrt.

Vezetőként vallom, hogy az ellátási láncban is a legfontosabb érték az ember; a motivált és csapatban is eredményesen dolgozni tudó kolléga. Az Integráció szakmai csapatépítő tréningjei mindig nagy lendületet adtak a csapatomnak. A jó hangulat, a nevetés, és az évekig emlegetett élmények garantáltak… Mindemellett az Integráció trénerei szakmailag is tudták támogatni a csapatot, hiszen pontosan értik mi történik egy ipari cég beszerzésében, logisztikájában. Ettől lesznek hitelesek és elfogadottak a logisztikus kollégák körében ..” 

A tréning tartalmából:

I. BLOKK

Bevezetés és ráhangolás (játékos bevezető, páros- és csapatmunka)

‚Közös hajónk’ – jövőképünk
Honnan indult  a csapatunk, hol tartunk most, milyen közös célok felé haladunk? (összcsoportos együtt gondolkodás, értékelés, visszatekintés és célmegfogalmazás, a közös látás megalapozása játékokkal felvezetve

II. BLOKK

Közös teljesítés időnyomás alatt
Egy izgalmas mozgásos feladat segíti el a csapatot arra, hogy megtapasztalva fedezze fel a csapattagok kompetenciáit, az egymás erősítésének lehetőségét, miközben megmutatkoznak az egyéni erősségek is.

III. BLOKK

„Építsük együtt” Felelősségvállalás megtapasztalása a közös eredményekért, mennyire függ az egyes részterületek teljesítése és hozzáállása a másiktól.

Értékeink, mértékeink
Csoportfeladatban tapasztalják meg a résztvevők, milyen rész értékrendekből tevődik össze a közös értékrendünk, vannak-e ‚ellen értékek’, hogyan lehet ezekkel együtt is közöset képviselni.

IV. BLOKK

Érzelmi állapotunk – Mit mond a tükör?
Ez a blokk hőmérőzi a  szervezet csapat által érzékelt állapotát, hogyan érzik magukat a résztvevők benne, mennyiben képesek meglátásuk szerint hajtóerő lenni, vannak-e fékező erők. Egyéni és szervezeti reflexiók.

V. BLOKK

Bizalomépítés, sikerélmények megélése
Az utolsó blokk csupa olyan feladatot, játékot tartalmaz, amelyek segítségével megerősödhet a csapat, jobb rálátást nyer motivációira.

A zárás pedig a jó hangulatot hivatott megerősíteni.

Oktatónk:

Pitroff Mariann

Pitroff Mariann

vezető tréner, coach

Beszerzők-logisztikusok-termeléstervezők között dolgozom lassan húsz éve és pusztán emiatt is van egyfajta rálátásom a hazai ipar ellátási problémáira és feladataira. Mindemellett nem érzem úgy, hogy ez a két évtizedes tapasztalat bármire feljogosítana, mert a sokszínűség és a szakterület változatossága mindig alázatra int.

A tréningről mondták:

Kindlinger Rita, indirekt beszerzési vezető

KUKA Hungária Kft.

Ezt a csapatépítést receptre írnám fel mindenkinek!  Bátran állíthatom, egész évre feltöltődtünk az élményből. Kiemelném továbbá Mariann, a trénerünk magával ragadó személyiségét. Tőle volt kerek az egész. Mind szakmailag, mind emberileg. Jó szívvel ajánlom az Integrációt!  

Abszolút játékos tréning. A szakmai lehelet finoman, de teljesen érthetően szövődött bele.

csapatszellem, együttműködés, rengeteg röhögés

Kikapcsolódva fejlődés – A feladatok jellege, összetétele nagyon jó volt… 

kollégák tulajdonságainak felismerése, jó csapatmunka bizonyítása, rendkívül jó hangulat és jókedv

A beilleszkedés „elősegítése” – A sok új kollégának egy jó alkalom volt arra, hogy jobban megismerjem a régiekkel. Egyébként szét nevettük a fejünket.

Egyedi ajánlatot kérek szakmai képzésre!

Név