Rólunk

A „Rólunk” oldalt csak néhány kíváncsi kiváltságos olvassa el egy honlapon. Mivel Te erre rákattintottál, valószínű, hogy az iparban dolgozol a beszerzés-logisztika valamelyik területén. Jó helyen jársz… Mi ipari szervezetek ellátási láncaiban dolgozó kollégák képzésével foglalkozunk. A logisztikai igazgatótól kezdve a raktárosig bezárólag kínálunk tréningeket, workshopokat és fórumokat.

Szenvedély és szakmaiság

Szenvedélyesen hiszünk ebben a küldetésünkben és az elmúlt 20 évben többeknek már bebizonyítottuk, hogy hiteles programokat nyújtunk számotokra. Nagyon sok ipari céggel dolgoztunk együtt és átlátásunk van a magyarországi termelő szektor mindennapjairól. Ez az alapja, hogy hiteles és naprakész programokkal szolgáljuk partnereinket.

Az élet szaga…

Mindennél fontosabb, hogy a mindennapi gondokról és feladatokról beszéljük: 

  • a beszállító árat emel
  • és nem szállít és nem is igazol vissza
  • a vevő beemel, de a többletköltséget nem téríti
  • negyedórával tovább húzódik a cigiszünet a raktárban…

Számunkra a hiteles programok nem azt jelentik, hogy mindenkinél jobban értünk az ipari beszerzéshez és logisztikához. De ismerünk olyan megoldásokat, amelyek már beváltak. Összegyűjtjük számotokra egy-egy téma legjobb módszereit…Vagy egyszerűen kíváncsiak vagyunk egymás megoldásaira, azaz arra, hogy ki miként jár el egy-egy adott ügyben.

Készségfejlesztő tréningek

Tárgyalások, telefonhívások, kommunikáció… Minden munkakör számára egyedileg kidolgozott készségfejlesztő tréninget nyújtunk. Résztvevőként tényleg azt fogod érezni, hogy a tréning neked és rólad szól. Nem általánosságokat pufogtatunk, hanem valós szakmai eseteken dolgozunk. Megdöbbentő alapossággal fejlesztünk ki egy-egy tréning szituációt.

Kihelyezett tréningek

Ezek a programok a te céged sajátosságaihoz igazodnak és célzottan egy-egy témát dolgoznak fel. Akkor hatékony ez a műfaj, ha a kollégák közel hasonló munkafeladatokat végeznek. Gyakorlatilag a nyílt tréningek általános tematikáját adaptáljuk a helyi sajátosságokhoz. Előtte interjúzunk a vezetőkkel és a résztvevőkkel, hogy tényleg olyan tréning álljon össze, amire a résztvevők ezt mondják: „Ez rólunk szólt…” Ennél a tréningtípusnál helybe megyünk…

Miután elvégeztem az Ipari vevőkapcsolatok tréninget, és láttam Mariann mennyire felkészült, és valós problémákon, helyzeteken alapuló tréninget tart, felkértük, hogy a teljes Customer Service csapatnak tartsa meg a képzést.

Nem bántuk meg. Minden résztvevőtől azt hallottam, hogy hasznos volt rászánni az időt. A szakmai feladatok mellett volt lehetőség beszélgetni arról is, hogy ki hogyan éli meg a mindennapi kihívásokat, és jó volt egy kis kitekintést nyerni az ellátási lánc többi részvevőjéről is Mariann tapasztalatain keresztül. A képzés teljes ideje alatt sikerült fenntartania az érdeklődést, úgy rohant el a két nap, mintha két óra lett volna.

Görög Roland – Customer Service Manager; Bourns Kft.

Fórumok

Nagyon fontosnak tartjuk a szakmai párbeszédet és ezeken a fórumokon zárt körben beszélgetünk valós beszerzési és logisztikai problémákról. Ez a műfaj nem egy konferencia, ahol a kirakat a lényeg, hanem őszinte hangvételű eszmecsere. Beszerzési és logisztikai vezetők számára megkülönböztetetten ajánljuk a félévente megrendezett és gyárlátogatásokkal összekötött „Ipar ellátási láncok fóruma” rendezvényünket.

A termékekre specializált fórumok is nagyon hasznosak a szakmai párbeszéd és a jó gyakorlatok megosztása miatt. Ezek a fórumok a szakmai kapcsolatépítés kiváló lehetőségei: ipari műanyagok, öntvények, szálanyagok, csomagolóanyagok, forgácsolt termékek… szakbeszerzői számára

Az „Ipari beszerzés fóruma” a legéletszerűbb szakmai fórum az ipari ellátási láncban dolgozó vezetők számára, hiteles szereplőkkel, valós témákkal. Tapasztalatcsere, mely őszinte beszélgetéseken alapszik. Csak ajánlani tudom.

Varga László, Supply chain igazgató –
SICK Kft.

Nyílt tréningek

Minden tavasszal és ősszel meghirdetünk egy-egy tréning sorozatot, sok-sok érdekes témával. Ezek közt vannak visszatérő tréningek, de mindig van néhány igazi szakmai kuriózum is, pl.: „Facility beszerzés”.

A nyílt tréningek előnye, hogy különböző ipari cégek kollégái vesznek rajtuk részt és így bőséges szakmai tapasztalatcserére is lehetőség nyílik. (Néha már az is megerősítő, hogy a másik cégnél sincs minden tökéletes rendben.)

És néhány kuriózum:

Egyedi fejlesztéseink néha túl mutatnak a klasszikus tréningeken. Nyugodtan keress, ha bármi ötleted és témád van. Megcsináljuk, összeállítjuk. Néhány izgalmas téma:

Szakmai csapatépítés

Készletgazdálkodási szimuláció 

Munkatársaink

Szakolczainé Gál Éva

mentor, moderátor

Dr. Fülöp László

vezető ügyvéd, Fülöp és Társa Ügyvédi Iroda

Pitroff Mariann

vezető tréner, coach

Schunder László

Supply Chain igazgató, NHK Spring Hungary

Hackenberger Erika

Vezérigazgató, EPS Connect International Zrt.