RÓLUNK MONDJÁK…

Szalai Krisztián - Beszerzési és logisztikai vezető;
KUKA Robotics Kft.

Jó hangulatú képzések, kedves emberek találkozása, ahol mindig hallok valami újat, és elmondhatom a saját tapasztalataimat!

Hoff József - minőségügyi vezető;
HAUNI Hungária Kft.

Az INTEGRÁCIÓ "Minőségügyi konfliktusok kezelése" című tréningje sokat adott a résztvevő kollegáknak. Külön dicséret és köszönet az előzetes felkészülésért, mivel ebben a formában sokkal cég specifikusabb konfliktusok kerültek be a tréning anyagába. A részvevő kollegák kimondottan hasznosnak ítélték meg a tréninget.

Bán Tibor - Logisztikai vezető;
HI-LEX Kft.

Az "Ipari beszerzés fóruma" az a hely, ahol őszintén tudunk beszélni a napi problémáinkról. Mert az évek során rájöttünk, hogy mindenkinek hasonló a problémája, csak máshol nincs kivel megbeszélnie.

Patai Gergely - Beszerzési és Logisztikai vezető;
BORSODI Műhely Kft.

Én nem az oktatások magas színvonalát szeretném kihangsúlyozni, hanem azt a pozitívumot is, hogy sikerült szert tenni egy olyan kapcsolati hálóra, ami a mai világban elengedhetetlen a beszerzői munka végzéséhez.

Kósa Levente - HR specialist,
KNORR-BREMSE FÉKRENDSZEREK KFT

"Naprakész szakmai ismeretek hatékony átadása” - így tudnám leginkább jellemezni az Integráció tréningjeit.

Csibra-Nagy Ágnes - Képzési-fejlesztési specialista,
DENSO Magyarország

Megközelítőleg 2 évtizede dolgozunk együtt az Integráció Kft.-vel különböző képzések terén. A résztvevői megelégedettségre alapozva évről-évre visszatérünk, hiszen nívós képzéseiken mindig megfelelő oktatásban részesülnek kollégáink, ami nagyon-nagy segítség a mindennapi munka során. Az Integráció Kft.-t csak ajánlani tudom 😉 

Czirok Susanne - stratégiai beszerző;
ARCONIC 

Az Integráció jó hangulatú, interaktív tréningjein az aktuális piaci helyzethez igazított magas szintű gyakorlati tudást kaptam az előadóktól. Emellett többféle tárgyalási technikát is megismertem. Ezeket alkalmazva nemcsak magabiztosabbá váltam, de jelenlegi pozíciómban is elismerést és jelentős sikereket értem el.
Alig várom a következő lehetőségeket!

Tamás István - Logisztikai vezető;
LEAX Zrt.

Karrierem során a szakmai képzések területén az Integráció fix pont  volt számomra. Integráció? Számomra sokkal több mint szakmai kapcsolat …

Gurbánné Szilágyi Brigitta - Beszerzési vezető;
EISSMANN Automotive Hungary Kft.

Az első INTEGRÁCIÓ képzésemre egy véletlen folytán jutottam el, mely csodás „véletlenért“ mai napig hálás vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzéseket! 

Aszalai István - Beszerzési vezető;
LEGRAND Zrt.

Oldott légkör, workshopok jó szakemberekkel, tréningek jó trénerekkel, életszerű példákkal. A napi szakmai élethez szorosan kapcsolódó témák.

Tóth László - Beszerzési vezető;
ROTO Elzett Certa Kft.

Lassan húsz éve veszem igénybe az Integráció képzéseit. Vezetőként pedig csak ide küldöm a munkatársaimat. Jó program kínálat, felkészült előadók, remek hangulatú tréningek

Fábián Zsuzsa - Képzési koordinátor;
LINAMAR Nyrt.

Az Integráció Kft. a munkáját szakszerűen, kiváló minőségben maradéktalanul végezte el minden egyes képzési igényünk alkalmával, melyek gyakorlatorientáltak voltak. Munkájuk szakértelme, gondossága és rendelkezésre állásuk kifogástalan volt, elvárásainkat messzemenően figyelembe véve valósultak meg velük képzéseink.

Görög Roland - Customer Service Manager;
Bourns Kft. 

A teljes Customer Service csapatnak megtartottuk az “Ipari vevőkapcsolatok” képzést. Minden résztvevő egységes véleménye, hogy hasznos volt rászánni az időt, mert valós problémákon, helyzeteken alapuló tréningen vettünk részt. Úgy rohant el a két nap, mintha két óra lett volna.

Pál László - HR vezető;
Thyssenkrupp Materials Zrt.

Az Integráció raktár vezetőinknek  tartott tréningjét megelőzte egy alapos felkészülés a munkafolyamatokból és a kollégákból. Ez volt az alapja annak, hogy teljes mértékig ránk tudták szabni a képzést. Ennek, valamint Mariann roppant energikus személyiségének, szakmai alázatának köszönhetően nagy sikert aratott a tréning.