CÉGRESZABOTT TRÉNINGEK

A képzési palettánk legtöbb eleme alkalmas kihelyezett, azaz cégreszabott formában történő megvalósításra.
Sőt! A kínálatunkban szereplő tréningek és képzések többféleképpen kombinálhatók is egymással.

A teljes tréning paletta itt elérhető! 

Hogyan lesz cégreszabott?

Mi a szakmád specifikus példáin keresztül kínálunk megoldást a problémákra, amely előtt megkérdezünk Titeket. A tréningeken azokkal a gyakran felmerülő esetekkel és szituációkkal foglalkozunk, amelyek nálatok előfordulnak. Így tudjuk elkerülni a semmit mondó általánosságokat. Vezetőként biztos lehetsz abban, hogy a tréningre szánt idő és pénz jól hasznosul, míg résztvevőként valódi válaszokat kapsz.

Z

SZERETNÉNK JÓL MEGÉRTENI A FELADATOT

A megbízás – számunkra bizalom, amellyel hozzánk fordul a Partnerünk. Elsőként meg szeretnénk érteni milyen problémák, elvárások vezettek a képzési igény megfogalmazásához. 

 • Interjúk során megismerjük a vezetők elvárásait, problémafelvetéseit.
 • További interjúk során megismerkedünk a résztvevők reprezentatív csoportjával, munkájukkal, látásmódjukkal.
 • Tanulmányozzuk a szervezet üzleti környezetét, szakmai specifikumait.
f

INTEGRÁLJUK TAPASZTALATAINKAT

Közel 20 éves szakmai munkánk tapasztalatait összevetjük a szervezettől kapott információkkal. Elkezdünk munkálkodni azon, hogy a megfelelő témák, feladatok és fejlesztő elemek kerüljenek a képzési programba.

  h

  KIDOLGOZZUK AZ EGYEDI, CÉGRE SZABOTT TRÉNINGET/KÉPZÉST

  Kialakítjuk azokat a képzési elemeket, amelyekből az adott időben, az adott üzleti- és élethelyzetben lévő munkacsoport tapasztalataink alapján a legtöbbet profitálhat.

   o

   ELKÉSZÍTJÜK A TÁMOGATÓ ANYAGOKAT

   Az elkészült koncepciót immár feltöltöttük fejlesztő elemekkel. Megvan a tanulás íve, metodikája. Most már a segédanyagokon a sor: kimunkáljuk azokat az üzleti szituációkat, amelyek segítségével megtanulhatják és begyakorolhatják a résztvevők mindazt, amire ebben a képzési helyzetben szükségük van.

    MEGVALÓSÍTJUK A KÉPZÉST/FEJLESZTÉST

    l

    VISSZAJELZÉST NYÚJTUNK

    • A tréningen a résztvevők arról, hogy a kialakított szakmai rutinjuk mennyire hatékony, lehet-e, érdemes-e továbbfejleszteni egy-egy konkrét területet. Pl.: A tárgyalástechnikai tréningen minden résztvevő támogatást kap a trénertől rutinná vált, egyedi technikái erősségeiről és fejlesztendő pontjairól.
    • A tréningcsoport arról, hogy hasonló üzleti problémákat hogyan közelítenek meg más szervezetek, más munkacsoportok, milyen jó megoldások ismertek a szakmában.
    • A vezetők pedig érdeklődés esetén arról, milyen értékeket ismert fel a tréner a csoporttal való munkája során, illetve miben látja a továbbfejlesztés lehetőségét.

    FONTOS! Egyes kollégák értékelésével nem foglalkozunk, mivel tréningjeink nem erre a célra készülnek.

    Megkezdtük a 20. évünket. 300-nál több kihelyezett tréningünk volt.

    Válassza az SCM-Integráció tréningjeit, ha:

     

    • egyszerre szeretne egy nagyobb létszámú csapatot felkészíteni valamilyen feladatra (tipikusan 6-12 fő között)

      

    • helyben kívánja megoldani munkatársai képzését ahelyett, hogy utazni kelljen e célból, és ezzel még költséget is spórolna

      

    • a csapatkohéziót is erősítené, hiszen az Önök közelében lévő konferencia központban akár egy több napos továbbképzést is megszervezünk
    • a valódi problémákra valódi megoldást szeretne, hiszen mi konkrét élethelyzeteket fordítunk át szakmai szituációkra

    Rólunk mondják...

    Szalai Krisztián - Beszerzési és logisztikai vezető;
    KUKA Robotics Kft.

    Jó hangulatú képzések, kedves emberek találkozása, ahol mindig hallok valami újat, és elmondhatom a saját tapasztalataimat!

    Hoff József - minőségügyi vezető;
    HAUNI Hungária Kft.

    Az INTEGRÁCIÓ "Minőségügyi konfliktusok kezelése" című tréningje sokat adott a résztvevő kollegáknak. Külön dicséret és köszönet az előzetes felkészülésért, mivel ebben a formában sokkal cég specifikusabb konfliktusok kerültek be a tréning anyagába. A részvevő kollegák kimondottan hasznosnak ítélték meg a tréninget.

    Bán Tibor - Logisztikai vezető;
    HI-LEX Kft.

    Az "Ipari beszerzés fóruma" az a hely, ahol őszintén tudunk beszélni a napi problémáinkról. Mert az évek során rájöttünk, hogy mindenkinek hasonló a problémája, csak máshol nincs kivel megbeszélnie.

    Patai Gergely - Beszerzési és Logisztikai vezető;
    BORSODI Műhely Kft.

    Én nem az oktatások magas színvonalát szeretném kihangsúlyozni, hanem azt a pozitívumot is, hogy sikerült szert tenni egy olyan kapcsolati hálóra, ami a mai világban elengedhetetlen a beszerzői munka végzéséhez.

    Kósa Levente - HR specialist,
    KNORR-BREMSE FÉKRENDSZEREK KFT

    "Naprakész szakmai ismeretek hatékony átadása” - így tudnám leginkább jellemezni az Integráció tréningjeit.

    Csibra-Nagy Ágnes - Képzési-fejlesztési specialista,
    Denso Gyártó Magyarország Kft. 

    Megközelítőleg 2 évtizede dolgozunk együtt az Integráció Kft.-vel különböző képzések terén. A résztvevői megelégedettségre alapozva évről-évre visszatérünk, hiszen nívós képzéseiken mindig megfelelő oktatásban részesülnek kollégáink, ami nagyon-nagy segítség a mindennapi munka során. Az Integráció Kft.-t csak ajánlani tudom 😉 

    Horváth Karolina - Operatív beszerző;
    AUTOLIV Kft.

    Tananyag hasznosíthatósága: 10/10; Profizmus: 10/10; Hangulat: 10/10

    A „Beszállítói konfliktusok kezelése” tréningen rendkívül jól éreztem magam, az oktatót dicséri, ha egy percre sem lankad a hallgató figyelme. Hasznos és gyakorlatias oktatás, a tanultakat azóta is alkalmazom. Köszönöm! 

    Tamás István - Logisztikai vezető;
    LEAX Zrt.

    Karrierem során a szakmai képzések területén az Integráció fix pont  volt számomra. Integráció? Számomra sokkal több mint szakmai kapcsolat …

    Gurbánné Szilágyi Brigitta - Beszerzési vezető;
    EISSMANN Automotive Hungary Kft.

    Az első INTEGRÁCIÓ képzésemre egy véletlen folytán jutottam el, mely csodás „véletlenért“ mai napig hálás vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzéseket! 

    Aszalai István - Beszerzési vezető;
    LEGRAND Zrt.

    Oldott légkör, workshopok jó szakemberekkel, tréningek jó trénerekkel, életszerű példákkal. A napi szakmai élethez szorosan kapcsolódó témák.

    Tóth László - Beszerzési vezető;
    ROTO Elzett Certa Kft.

    Lassan húsz éve veszem igénybe az Integráció képzéseit. Vezetőként pedig csak ide küldöm a munkatársaimat. Jó program kínálat, felkészült előadók, remek hangulatú tréningek

    Fábián Zsuzsa - Képzési koordinátor;
    LINAMAR Nyrt.

    Az Integráció Kft. a munkáját szakszerűen, kiváló minőségben maradéktalanul végezte el minden egyes képzési igényünk alkalmával, melyek gyakorlatorientáltak voltak. Munkájuk szakértelme, gondossága és rendelkezésre állásuk kifogástalan volt, elvárásainkat messzemenően figyelembe véve valósultak meg velük képzéseink.

    Görög Roland - Customer Service Manager;
    Bourns Kft. 

    A teljes Customer Service csapatnak megtartottuk az “Ipari vevőkapcsolatok” képzést. Minden résztvevő egységes véleménye, hogy hasznos volt rászánni az időt, mert valós problémákon, helyzeteken alapuló tréningen vettünk részt. Úgy rohant el a két nap, mintha két óra lett volna.

    Pál László - HR vezető;
    Thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. 

    Az Integráció raktár vezetőinknek  tartott tréningjét megelőzte egy alapos felkészülés a munkafolyamatokból és a kollégákból. Ez volt az alapja annak, hogy teljes mértékig ránk tudták szabni a képzést. Ennek, valamint Mariann roppant energikus személyiségének, szakmai alázatának köszönhetően nagy sikert aratott a tréning.

    Oktatóink és szakértőink

    Szakolczai József

    Szakolczai József

    ügyvezető

    Az ipari beszerzés és logisztika világa sokszínű… Az elmúlt 20 év alatt rengeteg értékes embert ismertem meg bennetek. Öröm veletek dolgozni. Magamról: érdekelnek az árak, a készletek és a költségek, de van némi vonzódásom a folyamatok és a struktúrák izgalmas világához is.

    Pitroff Mariann

    Pitroff Mariann

    vezető tréner, coach

    Beszerzők-logisztikusok-termeléstervezők között dolgozom lassan húsz éve.
    Már emiatt is rálátásom van a Magyarországon is gyártó multinacionális ipar ellátási problémáira és kihívásaira. Gazdasági szakemberként és pszichológus-coachként nemcsak a szakmai fejlődésben, de a csapatok erősödésében,
    a stresszhelyzetekhez való jó viszonyulásban, a személyes megküzdési stratégiák kialakításában is támogatom Partnereink vezetőit és munkatársait.  

    Szakolczainé Gál Éva

    Szakolczainé Gál Éva

    mentor, moderátor

    Személyes hitvallásom: szakmai és emberi kapcsolatainkban tudunk kiteljesedni, épülni és fejlődni. Ezt az értéket szeretném továbbra is közvetíteni és ápolni. A szakmai napok moderálásán túl trénereink bátorítása, a résztvevőkért való folyamatos izgulás is a feladatköröm magam választotta része.☺ Krízis helyzetek idején mentorként is dolgozom, hogy Partnereink munkatársai megerősödve mehessenek tovább.

    Schunder László

    Schunder László

    Supply Chain igazgató, NHK Spring Hungary

    15 éve tevékenykedem a stratégiai beszerzés területén. Ezalatt számos iparágban próbáltam ki magam mind külföldön, mint belföldön, jellemzően multinacionális cégek munkatársaként, de beszerzési tanácsadóként a magánszféra kihívásait is ismerem. A különböző pozíciók és cégek mindig változatos feladatokat jelentettek, egy valami azonban állandó volt: a folyamatos tanulás.

    Dr. Fülöp László

    Dr. Fülöp László

    vezető ügyvéd, Fülöp és Társa Ügyvédi Iroda

    dr. Fülöp László ügyvéd a Fülöp és Társa Ügyvédi Iroda vezetője vagyok. 1979 óta praktizálok és 2002, azaz az alapítás óta vagyok az Integráció partnere. Tevékenységi körömbe tartozik minden olyan jogi kérdés, amely egy gazdálkodó szervezet keletkezésétől a megszüntetéséig fölmerülhet.

    Hackenberger Erika

    Hackenberger Erika

    Vezérigazgató, EPS Connect International Zrt.

    Több, mint 15 évet töltöttem beszerzési illetve beszerzés-compliance területen különböző multinacionális vállalatoknál, leginkább indirekt beszerzési területen. 2014 óta tartok beszerzési képzéseket, gyakorlati oldalról megközelítve a mindennapi életből vett példákat és feladatokat.

    Egyedi ajánlatot kérek cégreszabott tréningre!

    Név